Na renovatie van de woning vroeg ook de verwilderde tuin om een grondige renovatie. Alle woekerende heesters werden gerooid. Twee volwassen Berken en een Notelaar werden behouden. Het hoofdterras werd aangelegd met strakke megategels. De sterk hellende tuin werd opnieuw genivelleerd en het niveauverschil opgevangen door elegante trappen die van het hoofdterras in de tuin leiden. Achteraan werd er aan het bestaande tuinhuis een lounge terras in hout aangelegd.

Achteraan werd er aan het bestaande tuinhuis een lounge terras in hout aangelegd. Organische gevormde borders met een mix van siergrassen en bloeiende vaste planten zorgen voor een natuurlijk effect. Aan de straatkant werd het grote niveauverschil met de woning opgevangen met keermuren. Brede uitnodigende trappen leiden naar de voordeur.