De zorgcampus Sint-Camillus is een groen binnengebied in het sterk verstedelijkt weefsel van Antwerpen. In mijn ontwerpvisie werd er een sociale wisselwerking tot stand gebracht door de ouderen te stimuleren om naar buiten te gaan, hun verhalen te delen met jong en oud en hierdoor ook zelf nieuwe prikkels te ontvangen. Het idee was een zone te ontwerpen waar levenswegen samenkomen en elkaar versterken. Centraal in het ontwerp ligt symbolisch de grootste ontmoetingsruimte. Door de dichte padenstructuur errond wordt er contact gemaakt met de buitenwereld. Studenten van de omliggende scholen kunnen het terrein betreden en de bewoners kunnen overal vlot naartoe. Het is een groenzone waar met kan wandelen, schaken, tuinieren, fysiotherapie krijgen, bezinnen, naar optredens kijken,… De mooie volwassen bomen op het terrein worden behouden en aangevuld met een grote variatie aan inheemse heesters en rijkelijk gevulde 4-seizoenen borders. Dit was een studenten project.